Polskie Centrum Akredytacji Logo - powrót na stronę główną serwisu

Narzędzia

  • Standardowy rozmiar czcionki
  • Powiększony rozmiar czcionki
  • Największy rozmiar czcionki
EN Serwis w języku angielskim - wersja/version BIP Przejście do strony www.bip.pca.pl

Aktualności

Food Service - Konsumenci oczekują bezpiecznej żywności 24-10-2019

W najnowszym wydaniu miesięcznika "Food Service" ukazała się wypowiedź dyrektora PCA, Lucyny Olborskiej skierowana do branży HoReCa, nt. bezpieczeństwa żywności w restauracjach i firmach cateringowych.

- W ostatnich latach bardzo wzrosła świadomość konsumentów dotycząca bezpieczeństwa żywności. Wychodząc naprzeciw rosnącym wymaganiom, warto wdrożyć w działalności związanej z żywnością system FSMS (Food Safety Management Systems) - komentuje dyrektor PCA.

Więcej informacji na ten temat w artykule, jak również na portalu ouichef.pl, gdzie publikowane są eksperckie treści nt. akredytacji, skierowane do branży HoReCa.

 

Powrót