Media o nas
-
06 listopada 2019Vademecum Przedsiębiorcy – jak akredytacja pomaga w biznesieSeria opublikowana w 2019 roku na łamach „Gazety Małych i Średnich Przedsiębiorstw" stanowi kompendium wiedzy o korzyściach, jakie daje posiadanie akredytacji.
-
24 października 2019Food Service - Konsumenci oczekują bezpiecznej żywnościW najnowszym wydaniu miesięcznika „Food Service" ukazała się wypowiedź dyrektora PCA, Lucyny Olborskiej skierowana do branży HoReCa, nt. bezpieczeństwa żywności w restauracjach i firmach cateringowych.
-
16 września 2019Kierunek Spożywczy – Korzyści z akredytacji w branży spożywczejO korzyściach z akredytacji dla przedsiębiorstw z branży spożywczej.
-
13 sierpnia 2019Polish Market – wywiad z Dyrektor PCAWywiad z Dyrektor Polskiego Centrum Akredytacji, Lucyną Olborską w najnowszym wydaniu magazynu ekonomicznego Polish Market.
-
16 stycznia 2019Podejście procesowe − nowe wyzwanie dla laboratoriówZapraszamy do lektury obszernego materiału przygotowanego przez Hannę Tugi, Kierownika Działu Akredytacji Badań i Certyfikacji Żywności, pt. „Podejście procesowe - nowe wyzwanie dla laboratoriów".
-
06 listopada 2018Wywiad z Dyrektor PCA w najnowszym wydaniu Fakty – Magazyn GospodarczyW listopadowym numerze specjalnym czasopisma „Fakty – Magazyn Gospodarczy" opublikowany został wywiad z Dyrektor PCA, Lucyną Olborską, pt. „Zaufanie to podstawa”.
-
03 października 2018Polish Market – wywiad z Dyrektor PCAZapraszamy do lektury październikowego wydania magazynu ekonomicznego Polish Market. W bieżącym numerze polecamy wywiad z Dyrektor Polskiego Centrum Akredytacji, Lucyną Olborską.
-
14 sierpnia 2018Nowelizacja normy ISO 22000 - korzyści dla firmW najnowszym numerze specjalnym "Wiadomości PKN – Jakość i bezpieczeństwo żywności" ukazał się artykuł autorstwa Katarzyny Rokosy z PCA, pt. ISO 22000 po zmianach – korzyści dla firm.
-
13 sierpnia 2018Akredytacja w obszarze badań wody na pływalniachW szczycie sezonu urlopowego warto wiedzieć, kto dba o bezpieczeństwo wody na pływalniach - wideo informacyjne.
-
19 czerwca 2018LAB 3/2018 – reportaż z konferencji z okazji Światowego Dnia AkredytacjiLAB 3/2018 – reportaż z konferencji z okazji Światowego Dnia Akredytacji
-
19 czerwca 2018LAB 3/2018 – jakość badańW dwumiesięczniku LAB - laboratoria, aparatura, badania (3/2018) można również przeczytać artykuł opracowany przez Tadeusza Matrasa i Katarzynę Wiśniewską z PCA.
-
06 marca 2018"Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski" nr 1/2018W najnowszym wydaniu czasopisma "Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski " (nr 1/2018) ukazał się artykuł Hanny Tugi, Kierownika Działu Akredytacji Badań i Certyfikacji Żywności w PCA, nt. nowego wydania normy ISO/IEC 17025.